Mozaik Društvena mreža

KOMŠIJE SE ZABAVLJAJU

'Samo sam avanturu imala na umu': evo kako bi zvučalo kada bi Lady Gaga i Bradley Cooper priznali osjećaje kroz stihove slavnog folk hita

KOMŠIJE SE ZABAVLJAJU

Nema tko nije komentirao nastup Lady Gage i Bradelya Coopera na ceremoniji dodjele Oscara. Pjevačica i glumac maestralno su otpjevali hit "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena".

Naravno, emotivan nastup prepun bliskih dodira nikoga nije ostavio ravnodušnim, a svi su se pitali kako pipkanje i grljenje Bradleya i Gage gleda Cooperova partnerica i majka njegove kćeri, Irina Shayk.

On ne može skinuti ruke s nje, nisu se razdvajali na partyju nakon Oscara: svi tračaju o Lady Gagi i Bradleyju Cooperu, uključila se i glumčeva bivša žena

Prelijepu Ruskinju, izgleda, nisu previše opterećivale nježnosti na pozornici. No, da su Bradley i Gaga pjevali pjesmu iz ove montaže, možda bi se i trznula.

Naime, Facebook stranica satiričnog sadržaja "Čojk" objavila je montiranu parodiju njihovog nastupa, gdje izvode jednu od najpoznatijih turbo folk pjesama "Senke", koju izvode Kemal Malovčić i Jovana Tipšin.

Naslovnica Društvena mreža