Mozaik Društvena mreža

Kako to?

'Mario izgleda 10 godina mlađe!': bivši kandidati 'Života na vagi' fenomenalnim rezultatima ne prestaju oduševljavati, najnovija objava sve je raspametila i povukla brojna pitanja

Kako to?

Ovogodišnji kandidati 'Žvota na vagi' ne prestaju iznenađivati transformacijama i nakon što smo već zaboravili da je show bio na programu - gotovo su svi debelo premašili ciljeve koje im je skroz nesuptilno iznio trener prvoga dana natjecanja. Izgledalo je nemoguće, zvučalo grozno, a danas je gotovo svaki natjecatelj lakši za barem trećinu svoje prvotne kilaže.

Naročito javnost pritom oduševljava zanosna Nina Martina Korbar, čije objave na dnevnoj bazi "lajkaju" tisuće, kao i onaj koji je potencijalno osvojio njeno srce. Ne zna se, nisu se izjasnili ni prokomentirali otvoreno svoj odnos, ali činjenica je da se Luka Smoljo i lijepa Zagrepčanka nešto češće druže u posljednje vrijeme.

 

Od Života na vagi do seks-simbola: Luku žene na Instagramu zasipaju porukama, no je li njegovo srce već osvojila lijepa plavuša?!

A jedino je Luka svojom posljednjom objavom uspio nadmašiti Nininu popularnost - u društvu s kolegom iz showa, Marijom Mandićem, pozirao je u želji da pokaže napredak i potpuno bacio po podu pratitelje.

Nemoguće izgleda, dobacio je netko usput i sasvim uboo stanje koje pogled na fotografije s lijeva na desno izaziva u prosječnog gledatelja. Ne samo da su momci izgubili solidnu količinu kilograma, izgledaju i gotovo duplo - pomlađeni.

 

"Mario izgleda 10 godina mlađe!", komentirao je netko, i time otvorio pitanje koje je gotovo nemoguće ne susresti na Internetu, a glasi otprilike ovako:

"Zašto ljudi nakon mršavljenja izgledaju mlađe?"

Na stranici Quora koja nudi odgovore (nestručne) na otprilike svako pitanje kojeg se možete sjetiti stoji jedno od jednostavnijih objašnjenja:

"Ako ste prešli četrdesetu, pretjerani gubitak težine može rezultirati time da izgledate starije, dok vas samo nekoliko kilograma viška može pomladiti. S druge strane, ako ste jako pretili, gubitak težine na zdrav način (vježbanje i prehrana) može vašu siluetu učiniti mlađahnijom".

A cijeli niz faktora uključen je u jednadžbu. Ne samo da pravilna ishrana i velike količine vode vraćaju boju licu i tenu daju blistavost i mlađahnost, već i redovito vježbanje opskrbljuje tijelo kisikom koji čini to isto, piše Telegraph

Sve gore navedeno donosi i smanjenje bora i "sivila" od čega pati zrelija koža, stoga i čitav proces mršavljenja, naročito u slučajevima teške pretilosti - pomlađuje. A ako ne vjerujete, samo pogledajte kandidate 'Života na vagi'...

Naslovnica Društvena mreža