Mozaik Društvena mreža

Nije s Poljuda

Splitski humor na najjače: na hotelu Marjan osvanuo natpis kakav ne biste očekivali, neki su se razljutili, drugi se smiju od srca...

Nije s Poljuda

Splićani su, ako po ičemu, poznati po svom humoru. Na opasnoj je granici između ruganja i oponašanja, uz to obilat crnim bazama i ismijavanjem otprilike čega god hoćete. Nije fin, a nije ni za svakoga.

Tko nije navikao, iznenadio bi se što će prosječni Splićanin u svemu pronaći razlog za smijeh, a uz to i mnogima manje drag razlog za ruganje. Ne podnosi svak' šalu na svoj račun.

A u gradu nema mnogo "nedodirljivih", pod Marjanom se ismijava sve i svatko. Današnja poruka osvanula na hotelu Marjan na Zapadnoj obali dokaz je tomu.

Natpis koji kruži društvenim mrežama nije zabilježen na Poljudu, iako biste to prvo pomislili. Izgleda tako, ali upućen je ipak današnjim trkačima na splitskom Polumaratonu s kojima se netko odlučio malo našaliti. Davnih dana se rugalo i s krilaticom "Športom protiv droge", tako da poruka ne iznenađuje...

Završio Splitski polumaraton: prva tri mjesta osvojili su kenijski sportaši, evo i izjave pobjednika

"Šta trčite kad vas niko ne vata", pitanje je na grafitu koje je neke razljutilo, druge od srca nasmijalo, sudeći prema komentarima koji su uslijedili na Facebooku. Rekosmo, ne može baš svatko ovakav humor.

Naslovnica Društvena mreža