Dalmacija Split

TURISTI HAHARI

Ovo više nije normalno: imaju li vozači kampera nekakvu aplikaciju koja im javlja da im splitski komunalni redari neće ništa ako parkiraju di im padne na pamet?

TURISTI HAHARI

Komunalni redari su, nakon niza kritika Društva Marjan, konačno očistili Kaštelet od ilegalnih kampera, ali u ovoj staroj udruzi koja godinama volonterski brine o Marjanu nisu sigurni je li  u pitanju jednokratno rješenje ili trajno. 

- Kad bi se na prilazu plaži, pored znaka zabrane kampiranja postavila i tabla s visinom kazne izvjesno je da bi se problem trajno riješio- smatraju.

U međuvremenu nam čitatelji javljaju kako turisti s kamperima zauzimaju i ostale, manje atraktivne dijelove grada, sve kako bi prošli mukte. Vjerojatno im je netko preko kakve aplikacije dojavio kako su splitski komunalci jedna rijetko lijena i spora vrsta, pa je prava šteta trošiti novac na kamp...

Pritom znaju biti i nevjerojatno bahati. Tako nam je čitateljica s Kmana poslala fotografiju Španjolaca koji su svoju pokretnu vikendici parkirali na Kmanu i pritom stanarima oduzeli pet parking mjesta.

Ionako nam ih nasušno fali, samo nam još ovakvi gosti trebaju...

Naslovnica Split