Dalmacija Split

obijesna vožnja

Prošao kroz crveno na jednom od najfrekventnijih splitskih raskrižja, pa psovao policajce i dao se u suludi bijeg: uhićen 21-godišnji vozač koji je prije nekoliko dana napravio kaos na gradskim prometnicama

obijesna vožnja

Pronađen je 21-godišnji mladić koji je prije nekoliko dana u Splitu bježao od policije automobilom prolazeći kroz crvena svjetla na semaforima, zbog čega je kazneno prijavljen za obijesnu vožnju i prekršajno zbog remećenja javnog reda i mira.

Mladog vozača zaustavili su policajci 20. lipnja ujutro jer je VW polom prošao kroz raskrižje Dubrovačke ulice i Poljičke ceste dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, ali on ih je počeo vrijeđati i psovati te im je pobjegao automobilom.

Bježeći od policije, kroz više je raskrižja prošao kroz crveno svjetlo, ugrožavajući promet, zbog čega su policajci odustali od daljnje potjere, izvijestila je u ponedjeljak splitsko-dalmatinska policija.

Vozač je pronađen 22. lipnja te je nakon policijske istrage predan pritvorskom nadzorniku. Općinskome državnom odvjetništvu prijavljen je zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu, a Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira.

Naslovnica Split