Dalmacija Split

'VJERUJ I DJELUJ'

Humanitarni turnir u malom nogometu: prijavite se i pomozite Andriji i prijateljima da se skupi novac za skupocjeni medicinski aparat

'VJERUJ I DJELUJ'

Jeftina hrana i piće, odlična atmosfera, sportski duh i humanitarna priča -  vjerujemo da su više nego dovoljni razlozi da se i vi danas i sutra pridružite malonogometnom turniru “Vjeruj i djeluj” koji se od jutros održava na terenima “Krempija”, na Splitu 3.Igra se po sistemu 4+1, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna.

Sva prikupljena financijska sredstva od kotizacija, prodaje hrane, pića i majica idu za nabavku “ReWalk” pomagala za hodanje. Podsjećamo, akcija se organizira na inicijativu Andrije Lipanovića, 38-godišnjaka koji je nakon pada s krova kuće na radnom mjestu, od srpnja 2014. godine prikovan za kolica.

Mogao je Andrija organizirati humanitarnu akciju kako bi prikupio sredstva za skupocjenu terapiju s “ReWalk” pomagalom, ali se odlučio uz pomoć svojih vjernih prijatelja, kroz humanitarnu priču naziva “Vjeruj i djeluj”, prikupiti sredstva za kupnju tog uređaja. I to ne samo kako bi pomogao sebi, već svima kojima je takav uređaj potreban kako bi ponovo stali na svoje noge.

U sklopu "Vjeruj i djeluj" inicijative, tijekom svibnja se organizirao cijeli niz humanitarnih aktivnosti putem kojima su se prikupljala sredstva za nabavu skupocjenog pomagala, a sudjelovanjem ili barem druženjem na terenima “Krempija” i vi možete pomoći Andriji da ostvari svoj cilj.

Sve informacije o humanitarnoj akciji možete pronaći na istoimenoj Facebook stranici “Vjeruj i djeluj”, a sredstva, osim sudjelovanjem u događanjima tijekom svibnja, mogu se uplatiti na poseban račun koji je Privrednoj banci otvoren za potrebe ove akcije.

Evo gdje možete izvršiti uplatu

Uplata na ime GORAN BARČOT BUTLE ZA ANDRIJU LIPANOVIĆA

IBAN: HR9023400093510904394-PBZ SWIFT(BIC): PBZGHR2X

 

Naslovnica Split