Dalmacija Split

Hrvatska, Hrvatska!

Split sprema veliki doček svojim reprezentativcima! Za nedjeljnu utakmicu razmišlja se o proširenju fan zone Đardina, ali u igri je i Stari plac - Splićani, gdje želite gledati veliko finale?

Hrvatska, Hrvatska!

Grad Split priprema doček za naše reprezentativce, o čemu će izvijestiti javnost za koji dan kada se utvrde svi tehnički detalji oko leta.

Kako je kazao Mate Omazić, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Splita, prva proslava je u Zagrebu, a u Resniku se očekuju momci koji su iz Splita i šire okolice ili koji su igrali za Hajduka, a među njima je i izbornik Zlatko Dalić.

Tema kolegija u Banovini ovog četvrtka bila je samo finale, pa se razmišlja o proširenju fan zone Đardina, odnosno o organiziranju javnog gledanja možda na Starom placu...

Kako je utakmica najavljena za 17 sati, traži se traži prikladna, sjenovita, lokacija koja će svima omogućiti kvalitetan prijenos.

- Svi s radošću iščekujemo tu nedjelju i već se osjećamo kao pobjednici. Slavlje koje se iz domova i lokala pretočilo na ulice pokazalo je još jednom kako Split živi taj duh i podržava reprezentaciju. Stoga se razmišlja o javnom gledanju utakmice na prikladnom mjestu - rekla je zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović 

Naslovnica Split