Dalmacija Split

radovi na cesti

Vozači, trebat će vam strpljenja! Očekuju se gužve na ulazu u Split, ali ovaj put iz drugog pravca

radovi na cesti

Iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. dobili smo obavijest o izmjenjenoj regulaciji prometa, otežanom ulasku u grad iz smjera Omiša i vršenju građevinskih radova u ulici kralja Stjepana Držislava i u ulici Brauna Trenka u Splitu zbog izgradnje podzemne komunikacijske kanalizacije za HT.

Splićani, Solinjani, Kaštelani, naoružajte se živcima! Kreću radovi na splitsko-solinskoj obilaznici, spremite se na nezapamćene gužve; Evo koji dijelovi ceste će biti zatvoreni

Obavijest prenosimo u cijelosti:

Zbog velikog inteziteta prometa koji se očekuje tokom ponedjeljka jutro molimo da naglasite građanima na moguće zastoje.

Naime, zbog nedostatka kabelske kanalizacije između objekata potrebno je izvršiti iskop rova u dužini 150 metara. Prilikom izvođenja radova promet će se odvijati uz ograničenje brzine od 40 km/h na ulici kralja Stjepana Držislava, dok će ulazno-izlazni trak u ulicu Baruna Trenka biti zatvoren za sav promet.

Dakle, građani gradskog kotara Sirobuja će ulaz tj. izlaz iz kvarta imati preko ulice Hrvatske neovisnosti na ulicu kralja Stjepana Držislava (preko autopraone).Tom prilikom će biti postavljena privremena regulacija prometa te molimo vozače za strpljenje. Privremena regulacija će biti postavljenja od 14. 01. 2018. u 24:00 i biti će na snazi do kraja radova.

Svi radovi će potrajati maksimalno tri radna dana.

Nadležne službe grada, kotara, Hrvatskih Cesta i policije su upoznate s radovima i dale su svoje odobrenje za izvođenje istih.

Svi radovi će se odvijati prema pravilima struke i uz stručni nadzor osoba ovlaštenih za nadzor iz firmi HT-a, Ericssona Nikola Tesla Servisa i HC-a.

Svi radovi koji se izvode rade su u svrhu poboljšanja telekomunikacijskih veza i na dobrobit građana.

Naslovnica Split