Dalmacija Split županija

javite se!

Traži se dvojac koji vraća vjeru u ljudskost: šjor Anti je pozlilo u vožnji, naglo je stao nasred ceste kraj Mall-a. Vozači su ga zaobilazili i nervozno trubili, samo njih dvoje se zaustavilo

 javite se!

Ganut gestom dvoje mladih ljudi koj su mu priskočili upomoć kada mu je pozlilo, Ante Palada iz Segeta oglasio se putem Trogirskog portala kako bi pronašao dvojac koji je pokazao pravu nesebičnost i empatiju prema nepoznatom čovjeku koji se našao na cesti ispred njih.

Kako je ispričao za Trogirski portal, vozio je kombi Citroen kada mu je odjednom pozlilo pa se naglo se zaustavio na cesti pokraj trgovačkog centra Mall of Split.

I dok su brojni drugi vozači zaobilazili i trubili, ignorirajući tuđu nevolju, dvoje mladih koji su se vozili u automobilu iza njega, zaustavili su se, došli vidjeti kako mu mogu pomoći, pa čak i ključeve njegovog kombija kasnije dovezli do hitne pomoći

'Lajkajte, sherajte jednu toplu ljudsku priču', apeliraju kolege s Trogirskog portala jer gospodin Palada sada želi pronaći to dvoje mladih kako bi im zahvalio na pažnji i pomoći pa se i mi pridružujemo potrazi za nesebičnim građanima koji su svojim činom pokazali da ipak još uvijek možemo računati na ljudskost.

 

Naslovnica Split županija