Dalmacija Šibenik

mrtav - hladan

Nevjerojatna gadost na plaži u Šibeniku: muškarac pred šokiranim kupačima ispraznio kantu punu fekalija u more! A onda se svima dodatno 'zgadio život'...

 mrtav - hladan

Nevjerojatna gadost dogodila se jučer pred šokiranim kupačima na plaži u Šibeniku. Zgrožena čitateljica ispričala je za ŠibenikIN kako je stariji čovjek na kupalištu Rezalište iskrenuo kantu punu fekalija u more. 

- Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle taj je stariji 'gospodin' iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao – ispričala je za ŠibenikIN čitateljica koja se u ponedjeljak kupala na plaži Rezalište i sve snimila.

Dvadesetak minuta nakon toga, fekalije su još uvijek plutale po plićaku, dodala je.

 

Šibenski komunalni redari kazali su da će na snimkama nadzornih kamera provjeriti što se točno tamo dogodilo.

U slučaju da komunalci zateknu osobu da ispušta fekalije ili neki drugi otpad baca u more, tražit će na uvid dokumente i a po utvrđivanju identiteta slijedi prekršajni postupak jer se za fizičku osobu kazna za to djelo može popeti i do dvije tisuće kuna.

- Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija – rekao je za ŠibenikIN komunalac Bore Rončević.

 

Naslovnica Šibenik