Prošao je mjesec dana od odlaska našeg dragog

MLADEN MASLOV

20.II.2019. - 20.III.2019.
Veliko hvala svoj rodbini i njegovim prijateljima na dostojanstvenom ispraćaju. Njegovi najmiliji Počivao u miru Božjem.
Dana 20.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je iznenada napustio naš voljeni

DRAGO DUVANČIĆ

Hvala ti za svu ljubav i dobrotu koju si nam pružio. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i mislima. Duboko dirnuti pažnjom ovim putem zahvaljujemo svima koji su nam izrazili sućut i svojim dolaskom ga dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Ožalošćena obitelj Počivao u miru Božjem. Sv. misa služit će se dana 25.III.2019. u 18 sati u župi Solinskih mučenika- Ninčevići.
Dana 19.III.2019. navršava se tužni mjesec dana od rastanka s našom voljenom majkom, svekrvom, bakom i prabakom

IVA DUNDIĆ

24.II.1927. - 19.II.2019.
Hvala svim članovima obitelji, rodbine, prijatelja i znanaca koji su u tim trenucima bili uz nas i ispratili je na posljednje počivalište. Neizmjerno hvala liječnicima obiteljske medicine, dr. Zorki Čizmić, sestri Veri, dr. Sandi Rubić, sestri Maji i cijelom timu hitne medicinske pomoći Šestanovac. Posebnu zahvalu uručujemo don Mariu Čaglju i don Marinu Bistriću. Veliko hvala svima koji čuvaju sjećanje na nju. Teška je spoznaja da nije više s nama, ali i dalje živi u našim srcima. Ožalošćeni: sin Jozo, nevjesta Rada, unučad i praunučad Misa zadušnica održat će se 21.III.2019. u župi Porođenja Blažene Djevice Marije u 17 sati, Grabovac.
Mjesec se dana navršio otkako je umrla naša mama, nona, sestra, kunjada, teta, rodica, susjeda, prijateljica

VINKA JERKOVIĆ

rođ. Franulić (rođena 21.V.1944. - umrla 17.II.2019.)
Zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas u teškim trenucima, svima onima koji su došli na sahranu i izrazili nam svoje suosjećanje. Sinovi Đani i Andrej Jerković s obiteljima, te kćer Senta Jerković