Dana 24.V.2019. navršava se mjesec dana otkada nas je napustila naša draga i voljena

MARIJA SOKOL

Otišla si tiho, ostavljajući nam u srcu i sjećanju sve ono najbolje što si znala kao žena, majka, baka i prabaka. Puno si nam dala i na tom ti vječno hvala. U našim srcima ostaješ zauvijek. U tuzi ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svima koji su našu voljenu Mariju dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj Sv. misa služit će se dana 26.V.2019. u 11.30 sati u crkvi Sv. Stjepan, Rašćane. Počivala u miru Božjem.
Prošlo je mjesec dana od preranog odlaska naše voljene supruge i majke

STANE BLAGAIĆ

Iskreno zahvaljujemo rodbini i prijateljima koji su podijelili našu tugu i dostojanstveno ispratili našu voljenu na vječni počinak. Hvala našem župniku don Vinku, ŠGZ Olinta, LU Šolta, DVD Šolta. Zahvalna obitelj. Sveta misa služit će se u subotu 25. svibnja 2019. u Donjem Selu u 10 h. Počivala u miru!
Navršilo se 20 dana od kako te nema među nama, draga ženo

ANTICE - ANKICE ŠIMOVIĆ

Zahvaljujem svim ljudima koji su ublažili nama, meni, bol na bilo koji način i to dr. Lili Reljić sa sestrom Ambulanta Kman, bile su uvijek uz nas, medicinskom osoblju u bolnici Rab, Pogrebnom poduzeću Rab, svećeniku u Dragi, mještanima Raba i Supetarske Drage. Posebno hvala obiteljima Vlada Gvaćića i Fafanđel Josipa, obitelji Anke Dalmatinke i Šime Poldana. Zahvaljujem njenim rodicama koje su došle iz Rijeke i okolice, nećakinji Mladenki Mohać s obitelji, Jošku Žižiću, kojega je toliko voljela. Hvala Zlatku Mateši iz Duge Rese. Zahvaljujem susjedima s Kmana i Šibenske 65, a posebno obiteljima Bravić i Petričević Branka i Nede, i našoj najboljoj susjedi Biserki Ćupić koja je bila uvijek uz moju dragu Ankicu. Zahvaljujem Mihovilu Jelčiću iz Komina, nećakinji Violeti s obitelji i poštovanom Milivoju Barbiru iz Ploča. Također, zahvaljujem poštovanoj i humanoj obitelji Ive i Anđelke Družijanić iz Ploča. Zahvaljujem obiteljima iz Opuzena Ivana Šimovića i Frane te zlatnoj familiji moga sinovca Ivice i Andreje s djecom. Veliko hvala župniku župe Opuzen koji se oglasio sa zvonima na početku sprovoda u Rabu mojoj dragoj ženi Ankici. Neka joj je laka hrvatska-rabska i neretvanska gruda. Počivala u miru Božjem. Neutješni suprug Ante
Dana 23.V.2019. navršava se najtužniji mjesec od odlaska naše drage majke, punice, bake i prabake

KATA - SLAVKA JELASKA

U nemogućnosti da svima posebno zahvalimo, a duboko dirnuti iskazanom pažnjom i sućuti u bolnim trenucima oproštaja, najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svima onima koji su u teškim trenucima bili uz nas. Hvala svima koji su nam usmenim i pismenim putem izrazili sućut te našu dragu pokojnicu ispratili na vječni počinak i njen grob okitili cvijećem. Posebno zahvaljujemo dr. Perković - Avelini na potpori i brizi tijekom njenog liječenja kao i sestri Mariji iz ambulante Marina. S ljubavlju i ponosom Njeni najmiliji Počivala u miru Božjem!
Dana 23.V.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

LOJZA ANTOLOVIĆ

1949. - 2019.
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenucima naše tuge zahvaljujemo rodbini, prijateljima, kolegama i svim dragim ljudima koji su bili uz nas. Neizmjerno hvala dr. Jeleni Trutin i djelatnicima OHBP-a Šibenik na medicinskoj skrbi, toplom i humanom pristupu tijekom bolesti. Dragi tata bio si temelj i radost naših života. Hvala ti na dobroti i očinskoj ljubavi kojom si nas svakodnevno darivao. Zauvijek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru Božjem. Tvoji Gemiševići i Punceti